Skip links

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Lurer du på noe?
Dersom det er detaljer du lurer på eller noe du vil spørre om,så send en epost til ordre@tomaks.no om hva det gjelder.
Vi får alltid ordnet et kjøp på en god måte for alle parter.


Betaling
Hos tomAks betaler du trygt og enkelt via de betalingsmulighetene som ligger i betalingssystemet under “Din handlekurv” og “Gå til kassen”. Du kan betale med følgende kort: Visa, Mastercard, American Express. PayPal er også et eget valg Vipps og mCash kan benyttes, men dette krever at dette avtales på forhånd på SMS eller pr. telefon. Faktura kan også sendes, men dette avtales på forhånd.


Levering
Fraktalternativer kommer opp som valg under levering.
Velg et av valgene som gjelder din handel.


Leveranstider
Normal leveringstid ved forsendelse i Norge er 1 til 4 arbeidsdager.
Sending til utenlandet kan gjøres, men dettet er noe vi ser på for å kunne tilby beste alternativ i forhold til sporing, pris og leveringstid.


Angrefrist
I henhold til kjøpsloven i Norge (Lovdata.no) har alle i Norge angrerett ved kjøp av varer.
Generelt vil dette være gjeldende:

 


Angrefrist og Bytte / retur
Du har full returrett innen 14 dager fra den datoen du mottok varene. Varene må være ubrukt og pakket i en uskadet original emballasje for at retur blir godkjent.

Ved avbestilling eller retur av produkter som ikke er lagervare, belastes kunde for 25% av varens pris inkl. moms. Spesialproduserte varer kan ikke returneres.

Ved retur står kunden ansvarlig for kostnadene ved returfrakt. Vi anbefaler at du benytter en frakt med sporbarhet da vi ikke betaler tilbake pengene hvis pakken er tapt på veien.

 

Tilbakebetaling på kredittkortkjøp
Tilbakebetaling vil bli gjort når vi mottar den returnerte varen. Vi betaler deretter tilbake det aktuelle beløpet. Det kan ta opptil 14 dager før pengene kommer på konto, men normalt er det mye raskere.

 

Refusjon ved betaling med faktura
Tilbakebetaling vil bli gjort når vi mottar den returnerte varen og når vi ser at det fakturerte beløpet er kommet inn på vår konto. Det kan ta opptil 14 dager før pengene kommer på din konto, men normalt er det mye raskere.

Kunder er fortsatt ansvarlig for å betale fakturaen innen forfallsdato.